Carte de oaspeți

PĂRERI DESPRE NOI

"Este prima tabără de schi la care participă copii mei, Gabriel Nițu (11 ani) și Paula Ioana Nițu (9 ani) și au fost foarte încântați de instructori, interacțiunea cu copiii și activitățile desfășurate în această tabără. Ca să nu mai vorbim de mâncare! A fost pe gustul lor. Nu sunt obișnuiți cu pedepsele, nu le-au plăcut, deși mie nu mi-ar fi displăcut o gogoașă drept pedeapsă..."

Cosmina Nițu

"Sunt aproape două săptămâni de când fetițele mele (5 si 6 ani) s-au întors din prima lor tabără petrecută fără părinți. De atunci cântă de mai ulte ori pe zi ”Merge trenul, merge trenul la Toplița...”:) Mulțumesc pentru multele experiențele pozitive, deoarece și după două săptămâni au ce povesti, mulțumesc pentru atmosfera familială care le-a înconjurat, mulțumesc pentru faptul că nu numai că i-ați învățat, dar i-ați făcut să iubească schiatul și urcatul cu instalația de schi. Felicitări instructorilor, au făcut o treabă minunată! Îl pomenesc pe Gergőt în fiecare zi, și arată cu mândrie la toată lumea diplomele primite. Da...și vă rog să ne împărtășiți secretul ceaiului de la Cabana Farkas, deoarece nici după două săptămâni nu reușesc să prepar ”un cei atât de bun ca în tabăra de schi” :)) Spor la treabă în continuare, și tabere pline de succese!

Szabó Emese

"Am venit la Cabana Farkas pe un soare strălucitor și ducem acasă zăpada mieilor. Toate activitățile organizate de Gergely au fost deosebit de interesante și plăcute, reușind să capteze atenția copiilor chiar din prima clipă. Diversitatea activităților i-a solicitat pe copii atât fizic cât și mental, lucru care este benefic pentru ei, la vârsta lor. Am venit aici mai puțin organizați și plecăm ca și o echipă. Mâncarea a fost deosebit de gustoasă și la discreția noastră. Laci, bucătarul care a gătit pentru noi primește 10 puncte de la fiecare participant la această excursie. Mulțumim frumos pentru tot!"

Frau Cristine și Frau Claudia