OFERȚI CEI 2% DIN IMPOZITUL DUMNEAVOASTRĂ DE VENIT!

SPRIJINIȚI ASOCIAȚIA FORCAMP CU 2% DIN IMPOZITUL DE VENIT

Conform Legii 571/2003 fiecare cetățean poate dispune de 2% din impozitul de venit, pe care-l oferă organizațiilor civile a căror activtate dorește să o sprijine. În cazul în care nu se profită de această posibilitate sumele ajung la trezoreria statului.

MODALITATEA DE A OFERI 2% DIN IMPOZITUL DUMNEAVOASTRĂ DE VENIT

1A. Dacă venitul Dumneavoastră provine dintr-un salar (sau mai multe) trebuie să completați formularul 230. În cazul în care la punctul II. Nu reușiți să indicați exact suma reprezentată de cei 2% vă rugăm lăsați rubrica necompletată deoarece aceasta se va calcula și se va completa la oficiul de impozite.

1B. În cazul în care aveți venituri declarate și din alte surse (drepturi de autor, venituri din predarea bunurilor, venituri din profesii libere, etc) se va completa formularul 200.

2. Trimiteți documentul prin scrisoare recomandată sau predați personal oficiului de impozite. Acestea trebuie trimise autorității fiscale regionale, la orașe există asemenea oficii, la sate, pentru informare să vă adresați Primăriilor.

SPRIJINIțI ASOCIAȚIA FORCAMP!

ASOCIAȚIA FORCAMP ARE CA DOMENIU DE ACTIVITATE PRINCIPALELE PILOANE ALE SOCIETĂȚII: EDUCAȚIA, PROTECȚIA MEDIULUI, FAMILIA. NE OCUPĂM DE VIITORUL, SĂNĂTATEA CORPORALĂ ȘI MENTALĂ A COPIILOR, CU EDUCAȚIA CONȘTIENTĂ PENTRU PROTECȚIA NATURII ȘI CU CONSOLIDAREA ARMONIEI FAMILIEI. AJUTAȚI-NE PENTRU UN VIITOR MAI BUN! ÎN ROMÂNIA NECESITATEA FORMĂRII MENTALITĂȚII SOCIETĂȚII DEVINE TREPTAT IMPERATIVĂ, DEOARECE PE ACEASTA SE BAZEAZĂ ȘI MODUL DE GUVERNARE AL ȚĂRII, EFICIENȚA ECONOMICĂ ȘI NIVELUL DE TRAI. SĂ ÎNCEPEM DE LA RĂDĂCINI! EDUCAȚIA GENERAȚIILOR TINERE ESTE PRINCIPALA NOASTRĂ MISIUNE DEOARECE VIITORUL NOSTRU ESTE ÎN COPIII NOȘTRI. CU CEI 2% DIN IMPOZITUL DUMNEAVOASTRĂ NE PUTEȚI AJUTA SĂ DUCEM LA BUN SFÂRȘIT ACESTE PROIECTE ȘI CHIAR DACĂ VORBA STRĂMOȘEASCĂ SPUNE CĂ O FLOARE NU FACE PRIMĂVARĂ AVEM CONVINGEREA CĂ NI SE VOR ALĂTURA MAI MULTE FLORI IAR PRIN NUNCĂ ASIDUĂ NE PUTEM FACE ȚARA MAI BUNĂ ȘI SĂ CREEM UN TRAI MAI UȘOR URMAȘILOR NOȘTRI.

Cum reușim acest lucru? Derulăm activități care sunt extrem de importante pentru copii în devenirea lor în adulți conștienți. Prin intermediul excursiilor școlare, a taberelor devin mai conștienți, își dezvoltă simțul răspunderii, devin mai respectuoși. Își descoperă mediul natural câtși importanța acestuia iar noi avem convingerea că la întoarcerea acasă experiența taberelor nu va dispărea.

CUM NE PUTEȚI SPRIJINI

1. Persoane fizice:
- prin oferirea celor 2% ale impozitului de venit

2. Companiile:
- înființarea unor burse denumite după companie
- prin oferirea celor 2% ale impozitului de profit al companiei
- spijin acordat în organizarea taberelor
- asigurarea accesoriilor pentru derularea taberelor
- dezvoltarea infrastructurii
- participarea la proiecte comune

MULȚUMIM!