SĂ FIE FAMILIA ÎMPREUNĂ

Pachete

 

RELAXARE ÎN FAMILIE!

Vacanța în familie poate fi atât de lipsită de griji, încât deja de la primul mic dejun ne simțim aproape de cei iubiți. Desigur copiii sunt nerăbdători ca să alerge afară, în natură. Nu vă faceți griji, si ei și părinții o să-și gasească ceva pe placul lor! Atracția principală a Topliței o reprezintă strandul termal Bánffy care se localizează între valea Mureșului și munții fermecători. Panorama culmilor Munților Călimani oferă o priveliște ce taie răsuflarea, familia uită de problemele cotidiene, se îndepărtează de aglomerația și de agitația orașelor, stresul dispare. Un concediu fericit și în libertatea deplină aduce fericire, fericire care pătrunde toată familia și după ce concediul se termină.

CUM PUTEM FI PĂRINȚI MAI BUNI?

În viața de zi cu zi, în educare copiilor ne confruntăm cu situații în fața cărora ne simțim neputincioși. Oricât de mult ne iubim copiii avem câteodată impresia că nu suntem părinți suficienți de buni. Parcă ne debusolăm: Oare copilul nostru este fericit? Îmi îndeplinesc bine atribuțiile de părinte? Se va descurca copilul în viață?

Obiectivul programului este să aducă o mână de ajutor actualilor și viitorilor părinți cât și a celor cu experiență. Vă consiliem, prezentăm exerciții prin care educarea devine mai facilă și mai simplă, prin aceasta familia se transformă într-una mai fericită și mai armonică.

Programele se desfășoară într-o ambianță plăcută, dând posibilitate de relaxare și reîncărcare.

 

Rezervați
acum!

fotografii