Admiră frumusețea naturii împreună cu familia!
EȘTI PASIONAT DE MUNȚI ȘI DE NATURĂ? ÎNSCRIE-TE!
Excrusii Off-road în Munții-Călimani Testează limitele!
Admiră peisajul de pe crestele munților!

Tabere de vară

Poți pune la încercare capacitățile tale, pe tine însuți, îti poți forța limitele...Alege cea mai potrivită tabără din oferta noastră! Știi deja ce alegi?

Tabere de schi

Copii, tineri și adulți! Așteptăm cu drag pe toată lumea, indiferent de vârstă, iubitoare de schi sau doritor să învețe schiatul! Puteți însuși bazele schiatului de la instructori certificați.

Team-Building

Dacă o echipă nu are interes pentru dezvoltare, eficiența sa va intra în declin. Nu e niciodată târziu, înscrie-te în programele noastre de team-building!
Excursii
de familie

Vacanța în familie poate fi atât de lipsită de griji, încât deja de la primul mic dejun ne simțim aproape de cei iubiți. Desigur copiii sunt nerăbdători ca să alerge afară, în natură. Nu vă faceți griji, și ei și părinții o să găsească ceva pe placul lor!

Excursii
Off-road

Trăim aici, pe aliniamentul Carpaților, și nu avem idee despre plaiurile fermecate care ne înconjoară. Munții, bazinele intramontane, munții de origine vulcanică unde ne simțim ca la noi acasă sunt ca un rai după ce reușim să evadăm din stresul citadin.

Excursii
în Ardeal

Prin aceste excursii aveți șansa să cunoașteți frumusețile naturale și culturale ale Ardealului, varietatea regiunii noastre. Vi se deschide posibilitatea să vizitați biserici și cetăți seculare, muzee și memoriale bogate, să cutreierați peșterile și culmile minunate ale Carpaților.

Activități

PARCURGEȚI CALENDARUL NOSTRU DE EVENIMENTE

2015