Csodálja együtt a természet szépségét az egész család!
Szereted a hegyeket és a természetet? Iratkozz be!
Off-road túrák a Kelemen-havasokban Lépj túl korlátaidon!
Csodáld a naplementét a hegyek ormairól!

Nyári táborok

Kipróbálhatod magad, képességeidet, feszegetheted a határaidat... Táboraink közül kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet! Tudod már, hogy melyikbe jössz?!

Sítábor

Gyerekek, fiatalok, felnőttek! Kortól függetlenül, minden síelni kedvelőt, tanulni vágyót szeretettel várunk! Egy képzett síoktatótól tanulhatjátok el a síelés alapjait.

Csapatépítés

Ha egy csoport nem törődik azzal, hogy fejlődjön, akkor hamarosan hanyatlásnak indul a teljesítménye. Még nem keső, jelentkezz csapatépítő élményprogramjainkra!
Családos
kirándulás

Olyan felhőtlen lehet a családi vakáció, hogy már az első reggelinél közelebb érezzük magunkat a szeretteinkhez. Persze a gyerekek türelmetlenek, és alig várják, hogy szaladgáljanak kint a természetben. Nem kell aggódni, ők és a szüleik is megtalálják a kedvükre valót!

Off-road
kirándulás

Itt élünk a Kárpátok vonulatai között, és fogalmunk sincs róla, hogy milyen gyönyörű tájak vannak. A havasok, a hegyközti medencék, a vulkáni eredetű hegységek, ahol otthon érezzük magunkat, és a városi stressz után mintha a menyországba érnénk.

Erdélyi
körutazások

Osztály- és csoportos kirándulások során megismerhetitek Erdély etnikai, vallási és természeti sokszínűségét. Megcsodálhattok sokszázéves várakat és templomokat, barangolhattok sziklás, vadregényes hegyeken, rejtelmes barlangokban.

eddigi események

Látogassa meg eseménynaptárunkat

2015

ANPC