AJÁNLJA FEL ADOJÁNAK 3.5%-ÁT

SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓJA 3.5%-ÁVAL TÁMOGASSA A FORCAMP EGYESÜLETET

A 2003/571-es adótörvény értelmében minden állampolgár rendelkezhet személyi jövedelemadója 3.5%-ról, amelyet olyan civil szervezetnek ajánlhat fel, amelynek tevékenységét támogatni szeretné. Amennyiben nem élnek ezzel a lehetőséggel, ez az összeg az államkasszába kerül.

A SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓJA 3.5%-ÁT A KÖVETKEZŐKÉPPEN AJÁNLHATJA FEL

1A. Ha az Ön jövedelme csak fizetésből (egy vagy több) származik, akkor a 230-as formanyomtatványt kell kitöltenie. Amennyiben a formanyomtatvány II. pontjánál nem tudja meghatározni a 3.5%-ból származó összeget, hagyja üresen a helyet, az illető összeget kiszámolják az adóhivatalban.

1B. Ha van más forrásokból eredő jövedelme is (pl. szerzői jog, átadott javakból származó, szabad szakmai gyakorlatból eredő jövedelem, stb.), akkor a 200-as formanyomtatványt kell kitöltenie.

2. A dokumentumot juttassa el postai úton ajánlott küldeményként, vagy vigye el személyesen az Adóhivatalba. A nyomtatványokat a területileg illetékes adóhivatalhoz kell eljuttatni: városokban mindenhol van adóhivatal, falvak esetében forduljon tájékoztatásért a polgármesteri hivatalhoz.

TÁMOGASSA A FORCAMP EGYESÜLETET!!

A FORCAMP EGYESÜLET A TÁRSADALOM LEGFONTOSABB PILLÉREIVEL FOGLALKOZIK: OKTATÁS, KÖRNYEZETVÉDELEM, CSALÁD. MI A GYEREKEK JÖVŐJÉVEL, LELKI ÉS TESTI EGÉSZSÉGÉVEL, A KÖRNYEZETTUDATOS NEVELÉSSEL ÉS A CSALÁDI HARMÓNIA ERŐSÍTÉSÉVEL FOGLALKOZUNK. SEGÍTSEN NEKÜNK EGY SZEBB JÖVŐÉRT! ROMÁNIÁBAN LASSAN LÉTSZÜKSÉGLETTÉ VÁLIK A TÁRSADALOM MENTALITÁSÁNAK A FORMÁLÁSA, HISZEN EZEN ALAPSZIK A KORMÁNYZÁS MÓDJA, AGAZDASÁG ÜTŐKÉPESSÉGE ÉS AZ ÉLETSZÍNVONAL. KEZDJÜK A GYÖKEREKNÉL. A FIATAL GENERÁCIÓ NEVELÉSE A LEGFŐBB FELADATUNK, HISZEN A GYEREKEKBEN VAN A JÖVŐ. ADÓJA 2 SZÁZALÉKÁVAL ÉS TÁMOGATÁSÁVAL SEGÍTHET EZEKNEK A NAGY FELADATOKNAK A KIVITELEZÉSÉBEN, ÉS BÁR A MONDÁS IS ÚGY TARTJA, HOGY EGY FECSKE NEM CSINÁL TAVASZT, MI MÉGIS REMÉNYKEDÜNK ABBAN, HOGY CSATLAKOZNAK HOZZÁNK MÉG FECSKÉK. EGY HOSSZÚ, KÜZDELMES HARC RÉVÉN, EGYÜTT JOBBÁ TEHETJÜK ORSZÁGUNKAT, ÉS UTÓDAINK SZÁMÁRA BIZTOSABB MEGÉLHETÉST TEREMTÜNK.

Hogyan tesszük? Olyan tevékenyeségeket bonyolítunk re, amelyek rendkívül fontosak a gyerekek számára ahhoz, hogy tudatos felnőtteké váljanak. Az osztálykirándulások és táborok révén öntudatosabbak, felelősségteljesebbek, függetlenebbek, tisztelettudóbbak lesznek. Megismerik a környezetüket, annak fontosságát, és bízunk abban, hogy mikor hazatérnek nem merül feledésbe a tábori tapasztalat.

HOGYAN TÁMOGATHAT

1. Magánemberként:
- ajánlja fel jövedelmadójának 3.5%--át

2. Cég képviselőjeként:
- cége nevével fémjelzett ösztöndíj létrehozása
- felajánlhatja cége profitadójának 20%-át
- táborok megszervezésének támogatása
- tábori kellékek biztosítása
- infrastruktúra-fejlesztés
- közös pályázatokban való részvétel

Köszönjük!

ANPC