Legyen együtt a család

Csomagok

 

Családos kikapcsolódás!

Olyan felhőtlen lehet a családi vakáció, hogy már az első reggelinél közelebb érezzük magunkat a szeretteinkhez. Persze a gyerekek türelmetlenek, és alig várják, hogy saladgáljanak kint a természetben. Nem kell aggódni, ők és a felnőttek is megtalálják a kedvükre valót. A Maros völgye és a bámulatos hegyek között fekszik Maroshéviz fő turista atrakciója, a Bánffy termál strand. A Kelemen-havasok hegyvonulata lélegzetelállító látványt nyújt, a család elfelejti a hétköznapok aggodalmait, eltávolodik a városi nyüzsgés, és a stressz köddé válik. Egy boldog, örömökben teljes szabadság elhozza a boldogságot, és ez akkor is áthatja a családot, amikor a vakációnak már vége.

Hogyan legyünk jobb szülők?

A mindennapi életben számos olyan nevelési helyzettel küzdünk meg, amelyben tehetetlennek érezzük magunkat. Bármennyire szeretjük gyermekünket, olykor úgy érezzük, hogy nem vagyunk elég jó szülők. Elbizonytalanodunk: Vajon gyermekünk boldog? Jól végzem szülői feladataimat? Meg fogja állni helyét az életben gyermekem?

A program célja segítséget nyújtani a nevelésben leendő, kezdő és haladó szülőknek. Tanácsokat adunk, gyakorlatokat mutatunk be, melyek által könnyebbé, egyszerűbbé válik a nevelés, így boldogabb, harmonikusabb családdá válhatunk.

A programok kellemes környezetben zajlanak, lehetőséget teremtve a kikapcsolódásra, feltöltődésre is.

 

Foglaljon
most!

Fényképek